Feed Back

Navina.dk

FEED BACK

FEED-BACK FRA KLIENTER OG KURSISTER


Kranio-Sakral Terapi/ BindevævsMassage/ Vejledning :


"jeg har ingen smerter nu og jeg sover så godt om natten, det er længe siden jeg har haft det sådan"

Charlotte, Holbæk.


"Jeg har aldrig haft det så godt som efter din Behandling, Naveena !"

Anni, Horsens.


"Jeg troede ellers jeg blev nødt til at aflyse min 70-års-fødselsdag pga forfærdelige gigt-smerter i knæet, men efter et par behandlinger, så farer jeg rundt og glemmer helt, at jeg har gigt i dét knæ Jytte Margrethe Hansen, Sønderborg.


"Tusind tak for hjælpen til min datter. Du er god til at møde hende, hvor hun ér. Hun stråler og hviler meget mere i sig selv nu".

Hanne, København.


"Siden sidste behandling for to uger siden er det som at mine tanker ikke hænger sammen med mine følelser. Det er så befriende og betyder at jeg ikke reagerer så meget som før, når noget går mig imod".

Kvinde, Vestsjælland.


 

Forløb og kranio Sakral Terapi

22. juni 2014 :


"For ca. 8 måneder siden havde jeg skrevet deltager måske til et af Navinas kvindegruppe forløb inde i indre kbh.

Hun skrev til mig her på facebook om jeg stadig have lyst til at deltage og det havde jeg jo bestemt, men led af slem panik angst og kunne dårligt nok komme ud af døren..

Det gør ikke noget sagde den kære Navina. Du kommer bare som du er.. Det var lige før jeg tabte underkæben der!

Helt FRA start var det imødekommenhed og nærvær man mødte fra Navinas side. Hun viste igennem egen erfaring og væren, hvordan man kunne være med hele sin essens..


Så det var skønt at komme hver torsdag og blive reminded om, at nårh jo man skulle bare møde sit indre barn og alle dets tanker, smerter og glæder.


Det sluttede så af med noget af et eventyr på Bjerget ved Åmarken st. Hvor vi mødte, storm, regn, solskin og fantastiske regnbuer. En meget god afslutning på ca. 6 måneders forløb i indre kbh, da det netop var et eventyrligt billede på hvordan den proces havde været..


Udover det gav Navina mig 3 Kranio-Sakral Terapi behandlinger til at understøtte min proces. Der er vidst ingen grænser for den kvindes kærlighed og jeg havde faktisk lidt svært ved at rumme den, da jeg er vant til, at får man man noget bliver det serveret med svigt omkring 5 sekunder efter.


Da jeg fik gaver som lille var det et udtryk for min mors manglende evne for nærvær.

Her får du alt hvad hjertet kan begære.. Nærvær, støtte, bonding og listen er lang. Find selv ud af det hvad det kan give dig..

Jeg kan dog ikke give meget mere end min taknemlighed tilbage og føles mangelfuldt, men en god lektie i at tage imod... Wauw hvor livet bare tilsmiler een med masser af nærvær og gaver, når først man åbner op for det;) Thank you, Thank yo,u Thank you dear Navina..."


Maja, København.Forløb og indiens-rejse :


"For 1½ år siden deltog jeg i et af Navinas kurser. I kurset talte vi ofte om Oneness, Deeksha og Amma Bhagavan. I kurset kom jeg virkelig i en god og rivende proces, så jeg besluttede at drage med på den grupperejse Navina arrangerede, til Oneness university i Sydindien, til en 4 ugers Deepening proces i januar 2014.

Allerede da jeg søgte om optagelse på Oneness og ansøgte visa, gik en udviklings processen i gang.


I Indien:

Jeg var meget træt og overkørt da vi nåede til OU, som ligger et par timers kørsel fra Chennai, men da vi kørte ind i OU's område, skete der noget magisk, alt inde i mig faldt fuldstændigt til ro. Det var en ny og helt fantastisk følelse.

Jeg var meget spændt på at skulle sove i sovesal. Men jeg sov som en baby 8-10 timers uafbrudt søvn hver nat, hvilket også var helt nyt for mig.


Gennem de 4 uger, med undervisning, meditation og meget andet, havde jeg dage, hvor alt gik op i en højere enhed og jeg følte en stor indre lykke. Og der var andre dage, hvor jeg var nede at arbejde med gamle monstre og andet der lå og spærrede for min friheds-følelse.

Det der har betydet mest for mig var, at være på OU sammen med mange højfrekvente mennesker. Energien så høj og hjertelig. Og at være i Templet at møde Bhagavan. Følelsen af glæde og taknemmelighed fylder mig op.


Tak Amma Bhagavan og Navina! Jeg var meget spændt på, her efterfølgende, hvordan det ville være at leve som 'awakend'. Jeg er stadig et ganske almindeligt menneske.

Men jeg føler mig mere fri, mindre bekymret og der er stort set ikke mere noget der kan hidse mig op.

Jeg har en ny følelse af et varmt og åbne hjerte der er i dyb kontakt med det guddommelige i mig. En følelse af stor ydmyg taknemmelighed."


Helle Merle, Nordsjælland.Navina © 2015 - +45 31 19 80 16 - navina.sol@gmail.com - Munke Bjergbyvej 31,  4190 Munke Bjergby