Om Navina

Navina.dk

OM NAVINA

Jeg synes det er vildt inspirerende og livsbekræftende, at følge mine drømme. Det har ført mig vidt omkring og dybere ind i dén jeg inderst inde ér. Et ganske almindeligt levende menneske, som mere og mere bruger de potientialer, der er mig givet.


Bliver stadigt bedre til at leve med mig selv i medgang og modgang ;-)


Har boet i Afrika og fået den hjertevarme musik/sang ind under huden.


Været "i lære" hos sigøjnersangerinden Ida Kelerova fra School-for-human-voice i Tjekkiet. Gennem hende opdagede jeg nye dybder, følelser, saft og kraft gennem stemmen samt transformation af gamle fastlåste mønstre og følelser.

 

Jeg har gennem 12 år chantet (gammel indisk spirituel praksis med sang) hos Shanti Kristian og Sharya i Sverige, samt gennemgået en lang udviklings-og-afviklings-proces. Dette har ført mig dybere i hjerte, indre kraft og nærvær, samt forståelsen for vores prægninger, som sidder dybt i vores celler og venter på at blive mødt og transformeret.

 

Har opdaget, at der ikke er noget at "blive færdig med". Der er bare evig udvikling, evig fordybelse og enhed med essensen/ det guddommelige nærvær, evig Awareness/ opmærksomhed, det er en stor befrielse og fornøjelse.


Musikken, sangen, meditationen, kraftfuldheden, sensitiviteten, livet, mig selv, ja ALT begyndte at smelte sammen til eet.

 

Har gennem 7 år boet ved OshoRisk Meditations-center og været en del af fællesskabet dér. Blev trænet i Essence-work (Diamond Logos/ Faisal), er uddannet pædagog, voksenunderviser, Krops- og kranio-Sakral Terapeut. Inden da tog jeg en 1-årigt Meditations-forløb på Svalgard-Centeret. Er sønderjyde.

 

Jeg har gennemgået en del uddannelses-og-kursus-forløb med krop-stemme-kreativitet-meditation. Blandt andet fem gange til Oneness University i Indien, hvor jeg har mødt AmmaBhagavan, som nu er min dybe inspiration, og hvor jeg gennemgik Deepening-Processen samt "Journey into Awakening", som har fuldt fokus på Awakening-processen samt at integrere de menneskelige kvaliteter.


Synger for at vække vores sande væren, hjerte og livskraft, for at vække vores potientiale, vække den vi ER og fordi jeg ikke kan lade være. Har undervist i dét flere år.


Fik en kraftig velsignelse af Bhagavan på Oneness University, som har hjulpet min stemme ind til en mere naturlige tilstand.

Er "fødsels-hjælper" for andre, som ønsker det samme.

 

Er Awakened Oneness Trainer fra Oneness University, og specialicerer mig i processerne med Helaling-af-reltationer, som mange har udtrykt glæde over at deltage i.


Holder Oneness Awakening Kurser, hvor man bliver initieret Deeksha-Giver, holder forløb, aftner og Sang-Retreats samt tur til Sharya i Sverige og til Oneness University i Indien.


Navina © 2015 - +45 31 19 80 16 - navina.sol@gmail.com - Munke Bjergbyvej 31,  4190 Munke Bjergby